Vacature psycholoog, orthopedagoog, GZ-psychloog of orthopedagoog generalist

In verband met uitbreiding van ons team en zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een nieuwe collega kind en jeugd voor 24 uur per week (meer of minder is bespreekbaar in overleg). Wij zijn een kleine specialistische GGZ praktijk met een gezellig team dat bestaat uit twee psychiaters, een GZ-psycholoog, registerpsycholoog NIP, orthopedagoog-generalist, twee orthopedagogen en een beeldend therapeut. Wij hebben ook een volwassen tak met collega’s waar we ook mee samenwerken. We zijn gevestigd in Velserbroek.
Sinds kort hebben wij er een twee locatie bij (direct naast ons huidige pand) waar de beeldende therapie wordt gegeven en onze groepstrainingen/behandelingen.

Onze kracht zit in onze systematische aanpak en het intensief samenwerken met zowel elkaar als met andere hulpverlening en scholen. Ben jij een teamspeler, houd je van werken in een klein team, leuke uitdagingen en veel ruimte om ‘je eigen ding’ te doen, dan ben je bij ons op de goede plek!

Wij bieden een jaarcontract met intentie om, om te zetten naar vast volgens cao GGZ (functieschaal 60 psycholoog; 65 GZ-psycholoog), zes weken vakantie per jaar, twee weken per jaar cursussen/opleidingen in de baas z’n tijd en 3000 euro scholingsbudget per jaar op basis van voltijd.

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een bericht of je sollicitatie naar dschleeper@develse-ggz.nl