Groeit u mee?

we zoeken nog een betrokken secetaresse (m/v)!

Ons klein, inhoudelijk sterk team zoekt versterking. Ben jij de professionele (medisch) secretaresse die zorgt dat binnen onze kleine organisatie “alles op rolletjes” loopt?

Als medisch secretaresse lever je administratieve- en secretariële ondersteuning van ons team van psychiaters en psychologen. Dankzij jouw hulpvaardige en oplossingsgerichte houding, gaan deze taken jou prima af:
Hoofdtaak is het organiseren en bewaken van het aanmelding-, intake- en behandelproces. Je verwerkt de aanmeldingen van cliënten in het elektronisch patiënten dossier (EPD, bij ons Epos Zilos), beheert het proces en draagt zorg voor goede registratie van gegevens in het systeem. Je bent het eerste aanspreekpunt voor onze cliënten bij vragen over aanmelding, afspraken en vervolg.

Daarnaast verwerk je gegevens via mail en post, verwerk je de incidenten registratie en personeelsadministratie. Je ondersteunt het management team in het bijhouden van het managementsysteem, de notulen van overleggen, jaargesprekken en dergelijke. Je voorziet onze medewerkers van spiegelinformatie uit het elektronisch patiënten dossier (EPD).
Door jouw ondersteuning hebben de behandelaars meer tijd en ruimte voor zijn/haar professionele taken. Het proces van aanmelding, behandeling en afsluiting is geborgd.

Functie-eisen

  • Je hebt een administratief-secretarieel diploma op minimaal MBO niveau 4 en ervaring als medisch secretaresse.
  • Je bent aantoonbaar taal- en typevaardig en je beheerst de medische terminologie binnen de GGZ. Ervaring met een ‘elektronisch patiënten dossier (EPD)’ strekt tot aanbeveling.
  • Daarnaast ben je empathisch, betrokken en integer, kun je je werk goed organiseren en bent mondeling en schriftelijk sterk in je communicatie.

Wie zijn wij

De Velse GGZ biedt psychiatrische zorg voor zowel jeugd als volwassenen in de regio Velsen (Zuid Kennemerland). We zijn een jong bedrijf, gevestigd te Velserbroek. Wij beogen met aandacht de juiste zorg te bieden, en werken vanuit de kernwaarden “deskundig, betrokken en integer”.

Wat we bieden

  • De functie is mimimaal ingeschaald volgens de CAO GGZ in functiegroep 30 (met een salaris van € 1.893,- tot maximaal € 2.545,- bruto per maand) en maximaal functiegroep 40 (€2.121,- tot €3.121,- bruto per maand), afhankelijk van ervaring en takenpakket;
  • Goede inwerk periode, goede werkplek met goede sfeer;
  • De mogelijkheid om 16 – 32 uur per week te werken, reguliere werktijden, Deels thuiswerken mogelijk;
  • De back-up van een enthousiast team!

Interesse?

Interesse in onze vacature Secetaresse? Bel 023-7434916, mail secretariaat@develse-ggz.nl of