Afspraak verzetten of afzeggen?

Kunt u niet op een afspraak komen? Zeg de afspraak dan minimaal 24 uur van te voren af. Zo kunnen wij in de vrijgekomen tijd iemand anders helpen.  Tot 24 uur van tevoren kunt u op werkdagen kosteloos uw afspraak afzeggen of verzetten.

Hoe?

Van maandag t/m vrijdag kunt u tussen 08:00 en 11:00 bellen met ons secretariaat op 06-21910506. De afspraak kan dan direct, in overleg met u, worden verplaatst.

Na 11:00 uur kunt u bellen met het algemene nummer, 023-7434916. Vervolgens wordt uw bericht doorgegeven aan het secretariaat en/of uw behandelaar.

U kunt ook een WhatsApp bericht sturen naar 06-21910506 (of de voicemail inspreken). In dat geval wordt de eerstvolgende werkdag contact met u opgenomen.

U kunt buiten kantooruren een annulering doorgeven per email (secretariaat@develse-ggz.nl).

Beleid bij ‘No show’

Bij een annulering of verplaatsing korter dan 24 uur van te voren zijn wij genoodzaakt u een bedrag van € 75,00 in rekening te brengen (NB natuurlijk niet als u op laatste moment moet afzeggen in geval van klachten met verdenking op Corona of een andere calamiteit). Dit is een gedeelte van de gemaakte kosten. Deze kosten worden niet vergoed door uw zorgverzekeraar en zijn geheel voor eigen rekening.

Deze regeling geldt voor zowel volwassenen als kinderen.