Aanmelding

Voor een aanmelding kunt u contact met ons opnemen via de mail of bellen met het secretariaat. Onze gegevens kunt u vinden onder het kopje contact op onze site. Nadat u zich bij ons heeft aangemeld, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor een eerste telefonische screening. Samen met u kunnen wij overleggen of De Velse GGZ voor u de juiste behandeling heeft. Als dit zo is sturen wij ons aanmeldformulier aan u. Na ontvangst van het aanmeldformulier en de verwijzing zal een afspraak worden ingepland.

Aanmelding voorwaarde

Om oplopen van de wachtlijst te voorkomen, accepteren wij alleen aanmeldingen uit de regio Kennemerland (Beverwijk tot en met Heemstede, Haarlem e.o.).

Wachttijden

Kinderen en jongeren (tot 18 jaar)

De wachttijd voor kinderen en jongeren is 4 weken. Er is geen wachttijd tussen de intake en de behandeling. De behandeling begint direct na de intake.

Volwassenen

Door het grote aantal aanmeldingen hanteert De Velse GGZ een wachtlijst (bijgewerkt op 08-10-2019):

  • Wachttijd voor de telefonische screening is 2-3 werkdagen;
  • Wachttijd voor het eerste gesprek / intake is ongeveer 6 weken;
  • Er is geen wachttijd tussen de intake en de behandeling. De behandeling begint direct na de intake. Uitzondering:
  • Voor psychotherapie bij dr Mertens, psychiater-psychotherapeut is een wachttijd van 6 maanden. Dit geldt alleen voor psychotherapie, niet voor farmacotherapie.

Verwijzers

Verwijzers kunnen contact opnemen met De Velse GGZ door een email te sturen. Hij of zij ontvangt dan zo spoedig mogelijk bericht.