Daniëlle Schleeper

Ik ben Danielle Schleeper, GZ-psycholoog. Ik behandel kinderen, jongeren en jongvolwassenen voor verschillende problemen zoals somberheid, trauma’s, angsten, dwang, boosheid/agressieproblemen, gedragsproblemen en zindelijkheidsproblematiek. Ik maak gebruik van onder andere cognitieve gedragstherapie, sociale vaardigheidstrainingen, EMDR en oplossingsgerichte therapie/positieve psychologie. Daarnaast werk ik als systeemtherapeut veel met gezinnen door middel van gezinsgesprekken.

Ik ben enorm te spreken over deze vorm van behandelen, gezien het feit dat er samen met het hele gezin naar oplossingen gezocht kan worden en dit regelmatig leidt tot snellere behandelresultaten. Verder doe ik onderzoek naar en geef ik behandeling voor ontwikkelingsstoornissen, zoals ADHD en autisme.

Het fijne aan werken binnen de Velse GGZ praktijk vind ik het veelzijdige dynamische team, waardoor we middels veel samenwerking met andere collega’s hulp kunnen inzetten op meerdere gebieden. Hierdoor hoeven cliënten niet zo snel doorverwezen te worden en kunnen we de behandeling volledig of voor het grootste deel zelf uitvoeren.